Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Employee Information Services

De afdeling Engineering en Projects is verantwoordelijk voor de uitvoering, beheer en verificatie van wijzigingen aan de technische installatie binnen UNL. Information Services is een belangrijke ondersteunende vakgroep binnen de afdeling. 

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van verschillende informatie systemen en processen. Hieronder vallen het beheer van het archief (digitaal en fysiek), beheer van classified informatie, inkomende en uitgaande documentenstroom, beheer bedrijfshandboek en instructies en templates. Voor het beheer van processen en opslag wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Sharepoint. Je bent verantwoordelijk voor een correcte verspreiding en beheer van documenten en je hebt hiervoor contacten binnen de hele organisatie.

Wat vragen we

Persoonlijke competenties

Je bent een zelfstandige, initiatiefrijke collega die er blij van wordt als de informatie gestructureerd en goed vindbaar is voor de organisatie. Daarbij werk je zorgvuldig en dienstverlenend ricthing de interne klant. Een deadline maakt je niet gestresst en je weet prioriteiten voor jezelf te stellen zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je maakt graag onderdeel uit van een team en communiceert makkelijk.  


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Joost Wijnant, Manager E&P, tel: 0546-545103. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-548285. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om voor 31 januari 2020 te reageren door je CV en motivatie te sturen aan Hans Hidding, HR Business Partner, via solliciteren@urenco.com.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2 vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Het zijn onze mensen die het succes bepalen, we doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.