Sollicitatieprocedure

Bij ons solliciteer je door het sollicitatieformulier in te vullen dat onder de betreffende vacature staat. Voeg altijd je motivatiebrief en CV toe en verstuur de gegevens. Je ontvangt van ons een bevestiging.

Uit alle binnengekomen sollicitaties maken wij een eerste selectie. Bij ons heb je minimaal twee sollicitatiegesprekken. Als je aan het profiel voldoet en je behoort tot de eerste selectie nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek. Dit vindt plaats met een Human Resource Officer en een direct leidinggevende. Verloopt dit gesprek goed dan krijg je een uitnodiging voor een tweede gesprek na ca. tweenhalve week. Deze tweede afspraak start met een pre-employmentscreening met een Security Officer en wordt opgevolgd door een gesprek met de afdelingsmanager en een directe collega.

Verloopt dit goed en zijn we enthousiast? Dan sturen we een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Dat vindt opnieuw plaats met de Human Resources Officer. Bij het vinden van de juiste mensen letten we niet alleen op de juiste papieren. Als we mensen in dienst nemen, zijn we zeer secuur bij URENCO. Als bedrijf dat zich bezig houdt met het verrijken van uranium, zijn we dat verplicht. Aan onszelf, onze omgeving en de internationale gemeenschap waarin we functioneren. Daarom letten we er ook op dat je integer bent en vrij bent van buitensporig gedrag. Als je bij URENCO solliciteert word je door de AIVD gescreend en vragen wij je mee te werken aan een persoonlijkheidsonderzoek . Tevens kan een assesment deel uitmaken van de procedure.

Do you consent to this website placing cookies on your device?
You can find out more by reading our cookies policy here.