Over ons

Een baan die je de kans geeft te investeren in je toekomst.

We noemden het al eerder: URENCO is een bedrijf waar je vele mogelijkheden hebt om te investeren in de toekomst, zowel in die van jezelf als die van onze planeet.

Kernenergie zorgt ervoor dat de uitstoot van CO2 wordt teruggedrongen en elektriciteit voor iedereen betaalbaar blijft. In die zin werk je bij URENCO dus mee aan de toekomst van ons allemaal. Maar ook aan die van jezelf; URENCO biedt je naast een zeer goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden namelijk een breed scala van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als jij het talent hebt om door te groeien, krijg je bij URENCO alle kansen.

URENCO heeft geen cao. Als je bij URENCO komt werken profiteer je mee van het feit dat we onze eigen arbeidsvoorwaarden hebben. En die zijn uitzonderlijk goed.

Onze arbeidsvoorwaarden beginnen natuurlijk met een goed salaris. Daarnaast ontvang je 38,5 vrije dagen, een collectieve zorgverzekering waarmee je flink kunt besparen, een fitnessvergoeding, een persoonlijk budget voor extra vrije dagen, deelname in een eigen URENCO-pensioenfonds én flexibele werktijden.

Do you consent to this website placing cookies on your device?
You can find out more by reading our cookies policy here.