Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Senior buyer (20 uur per week)

De afdeling Procurement wordt vanuit Almelo aangestuurd door de Global Category Management Lead die verantwoordelijk is voor tactische en strategische Procurement in Nederland, Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. De Senior buyers leveren een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering en positionering van Procurement binnen de organisatie.  Voor het Nederlandse team zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en resultaatgerichte senior buyer

In deze functie ben je  verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een categorieplan voor Nederland (en eventueel voor de andere Urenco entiteiten). Je werkt  nauw samen met de locaties in Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten en het hoofdkantoor in Londen. Je bent verantwoordelijk voor het sourcen, selecteren en contracteren van leveranciers die kunnen voldoen aan de gestelde specificaties en eisen. Als spin in het web, heb je altijd de meest up-to-date kennis van de markt en weet je in een zo vroeg mogelijk stadium aansluiting te vinden bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van leveranciers-en contractmanagement binnen IT en Professional Services. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kosten-en risicoreductie met Total Costs of Ownership als basis. Als Senior Buyer rapporteer je aan de Category Manager Services in Engeland.  
 
De ideale senior buyer beschikt over een HBO of WO diploma, aangevuld met minimaal 6  jaar inkoopervaring binnen IT en professional services. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, een goede beheersing van de Duitse taal is een pré. Je bent resultaatgericht, ondernemend en analytisch sterk onderlegd. Je hebt gevoel voor verhoudingen en bent in staat om mensen te overtuigen en mee te nemen in veranderingsprocessen. Je bent gericht op kwaliteit, gaat voor het gezamenlijk belang boven eigen belang en pakt zaken proactief op.  

Ons aanbod


How to apply

Ben jij de senior buyer die we zoeken?

Dan ontvangen wij graag voor 15 november jouw CV en motivatiebrief voor deze vacature via solliciteren@urenco.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Marco Massop +31610994761.  Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546545270. 

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2 vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Het verrijken van de wereld is onze missie. We kunnen dit echter niet zonder onze mensen, zij bepalen het succes van de organisatie. 
 

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.