Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Development Engineer Stable Isotopes

Stable Isotopes is een snel groeiende en innovatieve afdeling binnen Urenco Nederland. De afdeling gebruikt Urenco's unieke ultracentrifugetechnologie om isotopen van een aantal stabiele elementen te scheiden. Deze stabiele isotopen zijn de grondstoffen voor uiteenlopende medische, industriële en onderzoekstoepassingen. Wereldwijd zijn er maar een paar faciliteiten die stabiele isotopen scheiden en Urenco is de enige westerse producent.

Functie eisen

Je bent proactief en hebt belangstelling voor de praktische uitvoering van het proces. Je denkt mee en handelt daadkrachtig. Je bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, en vaardig genoeg om een gesprekspartner te zijn op verschillende niveaus.

Ons aanbod


How to apply

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via solliciteren@urenco.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Peter Groen, Development Manager Stable Isotopes, 0546-545312. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545270.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.